Annonce
Baltic-chef Silje Brenna siger, at det er en gave at få lov at åbne. Foto: Jens Eilertsen
Ugeavisen Sønderborg

Baltic-chef før åbning tirsdag: Det er en gave

Ugeavisen møder ledergruppen på Hotel Baltic i Høruphav og nyansatte Sune Axelsen fra Det sønderjyske Køkken.
Annonce
  • Baltic-chef Silje Brenna siger, at det er en gave at få lov at åbne. Foto: Jens Eilertsen
  • Fra venstre er det Baltic-chef Silje Brenna, restaurantchef og sommelier Heidi Semberg, hotelmanager Sune Axelsen og køkkenchef Chris Franklin. Foto: Jens Eilertsen
Ugeavisen Sønderborg

Golfklub er nu oppe på 600 medlemmer - flere end 400 er seniorer

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Bolde og sang spiller stor rolle i workshop: Kun for drenge og mænd

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Negerboller og alt det politisk ukorrekte: David og Anaya fra Nordals byder op til afrodans for kulturel mangfoldighed

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Martin igen klar med Sjov og Musik

Ugeavisen Sønderborg

Løfter sløret for planer på halgrund: Stor dagligvarekæde flytter ind

Ugeavisen Sønderborg

Dem sagde vi farvel til

Ugeavisen Sønderborg

Lions Klubben tilbyder frit ophold i ferieboliger ved Henne og på Årø.

Ugeavisen Sønderborg

Otte timers musik i Broager: Glamrock og gourmet hotdogs

Ugeavisen Sønderborg

Prisbelønnet kvartet til Sønderborg

Ugeavisen Sønderborg

Kværs Hallen modtog 100.000 kroner fra Norlys Vækstpulje

Annonce