Ølentusiaster på Broagerland inviterede inden for på Øllets Dag, og det bud fulgte en hel del mænd med mod på at prøve nyt bryg.
Copy link address
Lise Kristensen lik@jv.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Daniel Staugaard og resten af flokken kunne godt blive enige om at anbefale Ærø Tangøl, men der hørte enighedens så også op. Foto: Kim Holm -
Brew Parts er en lille ølbrygnings-virksomhed, der har til huse på Vemmingbundvej, og som lørdag inviterede til Øllets Dag, hvilket mange efterkom. Foto: Kim Holm -
Man kan lære at brygge øl på Vemmingbundvej, men mange vil gerne nøjes med at smage på det, andre laver. Foto: Kim Holm -
Læskende væsker som øl, gin og vin gled ned i svælget på de mange besøgende ved Øllets Dag på Vemmingbundvej. Foto: Kim Holm -
En lidt tung dåseøl med gylden farve skilte sindene, for nogle syntes, den smagte forfærdeligt, og andre var vildt begejstrede - sådan er det med Øllets Dag. Foto: Kim Holm -
Værsågod at smage bryg fra forskellige danske og udenlandske bryghuse, lød buddet hos Brew Parts. Foto: Kim Holm -
Mikkel Snedker Hartmann høstede varieret begejstring for sin blanding af hindbær-øl og belgisk bryg, som han kaldte de voksnes bland selv øl. Foto: Kim Holm -
Dan Svane og Mads Andersen til ølsmagning på tang-øl , Mönchshof og andre gyldne dråber. Foto: Kim Holm -
Smagsløgene kom på prøve over divergerende bryg på Øllets Dag. Foto: Kim Holm