Annonce
Hotel 6400 har fået ny køkkenchef i skikkelse af tidligere forpagter af Restaurant Propperiet, Michael Warnecke Hansen, der her får sig en kop kaffe med hotelleder Andrea Kelgaard Bech, som kom til i september.Foto: Timo Battefeld
Ugeavisen Sønderborg For abonnenter

Mere fisk og nyt lederteam på Hotel 6400

Hotel 6400 har sikret sig tidligere forpagter af Restaurant Propperiet, Michael Warnecke Hansen, som køkkenchef. En ny leder er der også ansat på hotellet, der vil udvikle sin gastronomi med mere fisk på menuen.
Annonce
  • Hotel 6400 har fået ny køkkenchef i skikkelse af tidligere forpagter af Restaurant Propperiet, Michael Warnecke Hansen, der her får sig en kop kaffe med hotelleder Andrea Kelgaard Bech, som kom til i september.Foto: Timo Battefeld
  • Hotelleder Andrea og køkkenchef Michael skal sammen give Hotel 6400 et kulinarisk løft med en række nye initiativer i 2020.Foto: Timo Battefeld
Ugeavisen Sønderborg

Golfklub er nu oppe på 600 medlemmer - flere end 400 er seniorer

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Bolde og sang spiller stor rolle i workshop: Kun for drenge og mænd

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Negerboller og alt det politisk ukorrekte: David og Anaya fra Nordals byder op til afrodans for kulturel mangfoldighed

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Martin igen klar med Sjov og Musik

Ugeavisen Sønderborg

Løfter sløret for planer på halgrund: Stor dagligvarekæde flytter ind

Ugeavisen Sønderborg

Dem sagde vi farvel til

Ugeavisen Sønderborg

Lions Klubben tilbyder frit ophold i ferieboliger ved Henne og på Årø.

Ugeavisen Sønderborg

Otte timers musik i Broager: Glamrock og gourmet hotdogs

Ugeavisen Sønderborg

Prisbelønnet kvartet til Sønderborg

Ugeavisen Sønderborg

Kværs Hallen modtog 100.000 kroner fra Norlys Vækstpulje

Annonce